top of page

Eszterhéj művészeti tábor 2024

Gyere velünk játszani, alkotni és dalolni az Eszterhéj alá!

Az Eszterhéj az a hely, ahol a művészet eszközeivel segítünk a gyerekeknek kibontakozni: alkotással, mesékkel, zenével és sok-sok játékkal.

Alapelvünk, hogy a művészetek jótékony hatással vannak a tanulási képességekre. Egy-egy témát sokoldalúan, a zene, képzőművészet és az irodalom oldaláról is megközelítünk. Az alkotó folyamatot mindig összekapcsoljuk egy mesével. A foglalkozáson nagy hangsúlyt fektetünk a zenei képességfejlesztésre is: közös énekléssel, énekes játékokkal, hangszerbemutatóval. A mozgásfejlesztés ugyancsak kiemelt szerepet kap a táborban.

 

Oktatók:

Fekete Krisztián zenepedagógus, cimbalmos, az Eszterhéj zenei rendezője

Szajkó Tímea óvodapedagógus, tanulásban akadályozottak és pszichopedagógia szakos gyógypedagógus

Karát Eszter énekes, pedagógus, az Eszterhéj Műhely alapítója

sárkányparipán vágtattam
Fontos tudnivalók, Jelentkezés menete

A tábor vezérfonala a sárkányok és egyéb mitikus lények világa. Az öt nap alatt megismerkedünk e titokzatos lényekkel meséken, mitológiai történeteken keresztül, majd ezeket az élményeket alkotás során adaptáljuk. A témát zenés-mozgásos foglalkozások során is feldolgozzuk.

Időpont: 2024. július 22-26.

Helyszín: Ferencvárosi Művelődési Központ (1096 Budapest, Haller utca 27.)

A tábor díja 35.000 Ft / gyermek

Az ár tartalmazza:

  • napi 1x meleg étkezés

  • napi 1x hideg uzsonna

  • alapanyagok költsége

 

A gyerekeket minden nap 08:00 órától fogadjuk. A program 16:00 óráig tart, igény esetén 16:30-ig vállalunk felügyeletet a helyszínen.

 

Gyermeked jelentkezését az eszterhejtabor@gmail.com e-mail címen jelezd nekünk. A válasz e-mail-ben küldünk egy jelentkezési űrlapot és a számlát is.

 

Jelentkezés feltételei:

  1. A jelentkezési űrlap kitöltése

  2. A tábori díj befizetése

 

Lemondás feltételei: A tábor kezdete előtt legalább két héttel, azaz július 7-ig. Ebben az esetben a tábori díj összegének 70%-át áll módunkban visszautalni.

bottom of page